Delia lansează ”Jimmy Samurai” cu videoclip oficial, prima colaborare alături de Oana Matache, sora ei

 


Delia prezintă videoclipul oficial al piesei ”Jimmy Samurai”, regizat de SAN, DoP David Mogan, producție video Luca’s Art Film, un videoclip dinamic, grunge, rebel în care invitată specială este ANTONIA. Echipa de beauty pentru acest video a fost formată din Hilke Muslim pentru styling, Claudiu Burcă pentru make-up și George Cozma hair.


”Jimmy Samurai” marchează prima colaborare a Deliei cu sora ei Oana Matache, o piesă compusă de Delia cu Alex Cotoi, versuri Delia, producție Alex Cotoi. ”Jimmy Samurai” este una din cele 13 piese de pe albumul ”Flex”, pe care Delia l-a lansat săptămâna trecută, alături de ”Gustul care te fură”, ”OTZL GLTZ”, ”Lololo”, ”Sirena Apelor”, ”Nu pot”, ”Flex”, precum și colaborările cu HVNDS pentru ”SKNDL”, ”Tot ce vrei” cu Adrian Despot”, ”eRAI” cu Antonia, ”Fără Te merau” cu Connect-R, ”Cum am știut” cu Killa Fonic și ”Cum era” cu NANE.


Una din cele mai emblematice artiste ale genului pop și un songwriter cu numeroase hituri compuse de ea însăși, Delia este constant pe cele mai înalte poziții din topurile muzicale prin zeci de hit-uri lansate în peste 20 de ani de activitate. Universul ei artistic este într-o continuă dezvoltare, iar acest lucru este cel mai vizibil în show-urile ei sold out de la Sala Palatului: “Deliria”, “Psihedelia”, “Acadelia”, show-urile în aer liber de la Verde Stop Arena: ”Cum era” și ”Rockadelia” sau evenimentul exclusivist “Delia’s Winter Wonderland” de la Teatrul Național din București prin care mereu surprinde cu cele mai creative idei. 


Delia marchează un an plin din punct de vedere muzical, cu piese și colaborări care au cucerit publicul din România, printre care ”Fără Te Merau” cu Connect-R, ”Lololo”, ”Sirena Apelor” și ”SKNDL” alături de HVNDS.


Un produs Blogger.