Zoe Wees a lansat albumul de debut - "Therapy"

 

După ce a strâns aproape trei miliarde de stream-uri, în total, de când a debutat cu hitul "Control", care este certificat RIAA, Zoe Wees revine cu albumul de debut intitulat „Therapy". Discul include și melodiile deja lansate, cum ar fi „Control" și „Girls Like Us". 


Discul, cu o listă de douăzeci de melodii, este o relatare completă, plină de inimă și suflet, despre Zoe, care nu este înarmată cu nimic decât cu onestitate, în timp ce ea își povestește viața, cum a crescut cu anxietate, afecțiuni de sănătate, într-o casă cu un singur părinte, iar mai târziu să se ocupe de tot ceea ce industria muzicală și rețelele sociale care au luat-o cu asalt.


„Therapy" promite să pătrundă mai departe în acea călătorie emoțională profundă a autodescoperirii, vindecării și rezistenței. Prin versurile emoționante și vocea puternică, Zoe duce ascultătorii într-o explorare muzicală terapeutică, abordând luptele personale, triumfurile și emoțiile complexe care ne modelează viața.


Zoe Wees are talentul de a face poveștile ei complexe și emoționante să pară universal valabile. Single-urile recente și melodiile precum „Daddy's Eyes" și „Don't Give Up" sunt dovadă unei astfel de relații. Single-ul ei de debut, brut și puternic, „Control" a strâns 2 miliarde de streamuri și a devenit un hit la nivel mondial. A intrat în top 20 la radioul din SUA. „Girls Like Us", single-ul următor al lui Wees, a fost evidențiat în revista New York Times. Apoi și-a lansat EP-ul de debut „Golden Wings". În presă, ea a apărut în publicații precum The Guardian, Forbes (30 Under 30), Gal Dem, Line Of Best Fit și Clashe. Zoe a cântat la American Music Awards, „The Late Late Show with James Corden, „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon", Jimmy Kimmel Live! și Macy's Thanksgiving Day Parade în 2021 și a colaborat cu artiști de top precum 6lack, Kygo și Felix Jaehn. 


Tracklist for "Therapy": 

Sorry For The Drama

Lightning

Girls Like Us

Love Should Be Easy

Control

Lifeline

Daddy's Eyes

Hold Me

Nothing's Forever

21 Candles

On My Own

Broke

That's How it Goes feat. 6LACK

You Ain't Really Good For Me

Don't Give Up

Nothing But You

Third Wheel

Less Of A Women

Hold Me Like You Used To

When It Hurts

Un produs Blogger.