Red Parlament și Alexandra Ungureanu aduc „Cosmos"-ul în muzică

 

Red Parlament și Alexandra Ungureanu lansează piesa "Cosmos", o colaborare care îmbină vocile captivante ale Alexandrei și Doru, aducând în prim-plan o experiență muzicală cosmică.


"Cosmos" este o călătorie sonoră ce îmbină elemente muzicale cu profunzimea și pasiunea interpretării celor doi. Piesa vorbește despre sentimentele a doua persoane are au încheiat o relație de dragoste. Sentimente pe care le simțim în momentele unei despărțiri, comparate cu elemente prezente în cosmos. 


Muzica și versurile au fost realizate de Doru Isăroiu, Gabriel Maga și Emanuela Oancea, producția și mix-ul tot de Gabriel Maga și masterul de Adi Colceru, iar pentru clip au lucrat cu Constantin Shinijikun.


Trupa Parlament se lansa în anul 1998 cu unul dintre hiturile pop-rock cele mai difuzate la radiourile din România de până atunci: Vine Vara!

Și întocmai, ca o vară plină de energie şi valențe solare, a venit și această trupa în peisajul muzical românesc, urmând să se impună în topuri în anii ce au urmat cu piese de pe albumul Trăiește-ți viața (E frumoasă foc și Valul). Trupa a rămas constanta în calitate și mesaj cu melodia „Suflet pierdut", considerată una dintre cele mai frumoase balade românești.

Au susţinut sute de concerte remarcabile pe scenele cluburilor din toată țară, lăsând mereu impresia afinității depline față de muzică bună.


Între timp, trupa și-a schimbat numele în RED PARLAMENT, lansând mai multe single-uri proprii, printre care putem aminti "Amprente din iubirea mea", "2 Străini", „Îndrăgostit de prietenă ta", „Iubiți că-n prima zi", „10 păcate" sau „Romantic Story".

Alexandra Ungureanu este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Piese precum „Emoții", „Senzații" sau „Departe de tine", lansate alături de trupa Sistem, au făcut ca timbrul Alexandrei să ajungă la sufletul ascultătorilor, iar colaborarea muzicală cu Crush a clasat-o pe Alexandra în fruntea topurilor muzicale cu hituri precum „Plâng nopțile", „Aprinde dragostea", „Hello", „Cu tine în rai", „Iubire de-o vara", „I Need U More". 


În 2014, Alexandra Ungureanu lansează primul single solo, „Împotriva lor", urmat de piese de succes precum „Nopți și zile", „Cel mai frumos cadou" sau „Bate, bate", un nou început în cariera Alexandrei. Piesa lansată alături de Marius Moga vorbește despre un proces de transformare personală a artistei, care a dus-o mai aproape de ea însăși și de rădăcinile ei. „Vântule", „Mămucă" (alături de Skizzo Skillz) au fost următoarele povești muzicale ale artistei, continuând cu numeroase piese cu mesaj, cum ne-a obișnuit aceasta.

Un produs Blogger.